Briefje aan Jan van der Meer

Deel dit in uw eigen netwerk!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ik hoop dat dit bericht door veel mensen gedeeld wordt!

Een open brief aan de Gedeputeerde Jan van der Meer.


@JanvdMeer
https://www.linkedin.com/in/janvandermeer1/
Gedeputeerde provincie Gelderland voor Energie en Klimaat, Milieu en Gezondheid en Openbaar Vervoer.


Geachte heer van der Meer,

in c.c.
NOS NOS de Volkskrant De Telegraaf De Gelderlander , Jeroen Marloes Spaander, Ede-Zuid., EdeDorp , Omgevingsdienst de Vallei , VVD, GroenLinks Gelderland, Forum voor Democratie -FVD , CDA Ede, PvdA Gelderland, CDA Gelderland , Nieuw Arnhems Peil

Ik vraag me af of u werkelijk denkt dat ik om 03.00 mijn bed uit kruip om leuke filmpjes te maken? Ik ben woest! De rook hing weer in de slaapkamer, ik heb nu last van mijn luchtwegen, mijn vrouw loopt ziek thuis met een longontsteking en U bent aansprakelijk!


U loopt al maanden halleluja te zingen over biomassa… en ach, een paar filtertjes erbij en het komt wel goed…


Ohja, er is niet voldoende (echte) biomassa… dan laten we wat mooie sommetjes zien en hups! iedereen trapt in uw gladde praatjes.


Lees hier uw strategische agenda over biomassa: https://gelderland.stateninformatie.nl/document/8470179/3/JvdM%20-20Strategische%20agenda%20biomassa%20als%20energiedrager%20%28PS2020-115%29


En met visuals:
https://gelderland.stateninformatie.nl/document/8470182/1/Visuele_toelichting_bij_de_Strategische_agenda_biomassa_als_energiedrager_%28PS2020-115%29


Het is onzin, en nu valt u onherroepelijk door de mand.Biomassa stoot meer rotzooi uit dan kolen of gas…

Bijgestaan door een aantal fijn betaalde adviseurs loodst u het land wel even het decennium van de biomassa in… “ik was een van de voorvechters, hoopt u te zeggen tegen uw kleinkinderen”


Dit is het moment dat u gaat beseffen dat het menens is. Ik stop niet voordat ik serieus gehoord ben en dat er schone lucht gewaarborgd is voor mij, mijn vrouw en mijn kinderen.


In dit filmpje wordt erg duidelijk uitgelegd wat uw falen is.

U houdt laatst een overtuigd betoog over uw strategische agenda, waar voorafgaand u nog even een ‘overleg met partijen’ heeft geregeld (terwijl het document waarvoor u input vroeg al gepubliceerd was)…

allemaal voor de bühne. Niemand had enige input…. 3 minuten spreektijd voor gedupeerden en 30 minuten voor uw pro-biomassa clubje…

Ik heb met informatie uw aandacht proberen te trekken, met humor…
( http://stop-biomassa.nl/?p=288 ) Het persbericht 2 dagen gepubliceerd voordat de vergadering plaats zou vinden… het resultaat was toch nog best goed ingeschat!


Nu is de informatievoorziening zinloos gebleken, humor kent u niet want het boeit u niet.

En nu, nu bent u dus gewoon een pleitbezorger voor de giftige rook in mijn slaapkamer. U bent mede-verantwoordelijk…. omdat u actief meewerkt aan deze langzame moord.

Vanaf vandaag is het wat mij betreft vol oorlog. Ik zal absoluut alle middelen mij ter beschikking gegeven in onze nog steeds enigszins democratische rechtstaat om u ter verantwoording te roepen.
Heer Wiebes en andere medeplichtigen of wegkijkers in uw kielzog.
Volgt u mij op www.stop-biomassa.nl ?


Ik overweeg morgen aangifte te doen tegen u bij de politie in Ede of Arnhem. Ik eis actie…. niet volgende week…. NU.


Ik vraag openlijk hulp aan een ieder die een belang ziet in onze schone lucht, of een belang ziet aan een stop van die achterlijke gesubsidieerde groene hobby.

– ik zoek publiciteit
– ik zoek rechtsvertegenwoordiging
– ik zoek budget om dit veel groter aan te pakken…
er gaan miljarden subsidies in om…. zo’n grote bal is niet makkelijk te stoppen.


Lees meer op:

www.stop-biomassa.nl
of
www.the-fab.org/

Ik heb alweer een waardeloze nachtrust gehad,

Jan van der Meer, ik wens u fijne dag.

Met vriendelijke groet,

Rini Ruitenschild.
06 – 466 06 899
rini.ruitenschild@gmail.com


3 gedachten aan “Briefje aan Jan van der Meer”

  1. Maar het trucje waar klaarblijkelijk Gemeente Ede (en heel veel andere gemeenten) in zijn getuind is 2 pijpen , 2 kleine centrales. De vermogens per centrale zijn er op aangepast… Zo komen jullie uit zwaardere uitstoot regels en vergunningen uit.
   http://www.karaenergysystems.com/nl/rookgasreiniging/ >> Jullie hebben deze installaties geplaatst en zijn ABSOLUUT mede verantwoordelijk voor dit boekhoudkundige trucje!

 1. Het oorspronkelijkke idee om het bioafval om te zetten in energie was niet zo gek, maar als we kostbare bossen en natuurgebieden moeten gaan ontginnen om de ovens draaiende te houden, zijn we natuurlijk niet biolgisch en duurzaam bezig!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *